Over ons

Van hobby naar webwinkel

Al jaren zijn wij, Hanny en Marcel, hobbymatig bezig met de inrichting en (re)styling van onze woning. Daarvoor zijn wij constant op zoek naar dat ene leuke tafeltje, krukje, bankje of wat dan ook om ons huis geheel naar onze smaak in te richten. Het ene leuke tafeltje was nog niet gevonden of hij was alweer vervangen door een ander nog leuker tafeltje.

Het gevolg daarvan was dat op een gegeven moment de inrichting van ons huis verschoof van stoer en sober naar een pakhuis vol met stoer en sobere meubels. Leuk maar natuurlijk niet erg praktisch. Maar gelukkig was daar de kracht van het internet of beter gezegd, Marktplaats.

Het viel ons al snel op dat onze spullen snel verkocht werden, mensen begonnen steeds vaker te vragen of we niet meer spullen hadden, of we een webwinkel hadden, etc. Toen begon bij ons het kwartje langzaam, doch gestaag te vallen.. En ontstond het idee om van je hobby je beroep te maken, en zie hier…. Sind begin 2015 zijn wij de trotse eigenaren van onze eigen webwinkel!

Onze speurtochten brengen ons door het hele land en ver daarbuiten. Dit brengt ons naar plaatsen waar we nog nooit van gehoord hadden en nog leuker, in contact met mensen van allerlei pluimage.

Het zwaartepunt van onze collectie zijn oude gebruiksvoorwerpen uit voornamelijk India, Nepal en China. Wij verkopen uitsluitend spullen die wij zelf mooi vinden. Stoer, sober en landelijke producten. Dat kunnen nieuwe spullen zijn, maar de nadruk blijft op het oude liggen.

Kijk rustig rond in onze webwinkel en indien u vragen of wensen heeft, stel ze gerust. Wij reageren altijd op uw mail of nemen (indien gewenst) telefonisch contact met u op.

Afhalen van de goederen bij ons in Westervoort (bij Arnhem) is natuurlijk ook altijd mogelijk op afspraak.

Hanny en Marcel Dekker

O ja, u vraagt zich natuurlijk af waar kom de naam Lots of Molly vandaan? Beetje zoetsappig, maar onze katten heten Lotje en Molly, plus de Nederlandse vertaling van Lots of Molly is Veel van Molly. Wij vinden het zelf wel goed gevonden.

 

Westervoort, april 2015