Standaard verzendkosten binnen Nederland €5,95, standaard verzendkosten naar België en Duitsland €9,95 tot 10 kg.

Gratis verzending* bij bestellingen vanaf €75.- binnen Nederland. Naar België en Duitsland gratis verzending* bij bestellingen vanaf €100.

*Met uitzondering van stukgoed. (Verzendkosten stukgoed Nederland €14,95, buiten Nederland afhankelijk van gewicht en omvang)

Bezorging op de Waddeneilanden door een koerier is helaas nog niet mogelijk

Onze pakketten worden bij voorkeur binnen Nederland verzonden met PostNL en/of DHL en zijn te volgen met track&trace. Buiten Nederland versturen wij met PostNL, DPD, GLS en DHL.

Doorgaans verzenden wij binnen 1 a 2 werkdagen (weekeinden en feestdagen uitgezonderd) na de ontvangst van de betaling.

Aan de leveringsplicht van Lot’s of Molly zal zijn voldaan als de bestelling door PostNL, GLS, DPD of DHL is afgeleverd, waarbij als leveringsbewijs het PostNL/DHL/DPD/GLS track&trace rapport geldt. In geval van brievenbuspost is aan de leveringsplicht voldaan als de bestelling door Lot’s of Molly op het postkantoor is afgegeven of in de PostNL brievenbus is gedeponeerd. Zwaardere artikelen kunnen op afspraak bezorgd worden en er is altijd de mogelijkheid om zelf artikelen af te halen in Westervoort.

Wij bezorgen grote/zware artikelen in Nederland (bezorging op de Waddeneilanden is niet mogelijk), België en Nordrhein Westfalen (DE) in overleg. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de afleverlocatie. U kunt deze per email of telefonisch bij ons opvragen.

Magyarország – Italia – France – Luxembourg – Österreich – Portugal – España – Danmark

Would you like to place an order from a country not mentioned above? Send us a message and we will look at the possibilities and costs.


Retourneren: Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden gedurende 14 kalenderdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt het formulier downloaden of ons een email sturen.  Klik hier 

Vermeld in uw bericht;

Artikelcode(s):

Bestelnummer:

Besteld op:

Ontvangen op:

Uw naam:

Adresgegevens:

Uw e-mail:

De reden van retour (niet verplicht)

De klant dient het verzendbewijs van de retourzending te bewaren totdat Lot’s of Molly een bevestiging van de ontvangst heeft gegeven. Als leveringsbewijs geldt een track & trace rapport.

LET OP! Aangeven dat het pakket niet mag worden afgegeven bij de buren!

Ongefrankeerde retourzendingen, zendingen onder rembours en niet vooraf gemelde zendingen worden niet in ontvangst genomen.

Als u de gehele overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten* (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de artikelen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de artikelen vast te stellen.

Bestaat een bestelling uit meerdere artikelen en retourneert u niet alle artikelen, dan word(en) alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikel(en) vergoed. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Wij storten binnen 14 werkdagen na ontbinding het aankoopbedrag terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. U dient de artikelen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

*Wenst u een bestelling die gratis verzonden is (boven de 75 euro) te retourneren? Dan worden er verzendkosten in mindering gebracht. De retourneer kosten zijn ook voor eigen rekening. (Buiten NL respectievelijk 100, €9,95)

Indien de consument een artikel wil ruilen wat juist door ons is verzonden is de consument de verzendkosten en de eventuele meerprijs verschuldigd aan Lot’s of Molly. U kunt dan de verzendkosten overmaken op ons rekeningnummer onder vermelding van uw naam en de referentie.

De onderstaande producten kunnen niet retour worden gezonden;

 • Afgeprijsde artikelen (Sale).
 • Versproducten zoals; bloemen, planten, alle kransen, pepperberry, etc.
 • Producten van Mijn Stijl.
 • Alle dierlijke producten zoals; hoorns, vachten, geweien, geprepareerde koppen, etc.
 • Vloerkleden, plaids, textiel, doeken, poefen, lampenkappen en kussens worden uit hygiënische overwegingen niet retour genomen.
 • Voedingsmiddelen, zoals bv kruiden.
 • Alle handgemaakte producten van De Meidenmuts, i.v.m. kwetsbaarheid.
 • Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
 • Die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument.
 • Die duidelijk persoonlijk van aard zijn.
 • Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.
 • Door de consument veroorzaakte beschadigden/breuk aan de geleverde product(en).

Vanwege haar manier van inkopen kan Lot’s of Molly geen fabrieksgarantie geven op de goederen, al onze producten worden natuurlijk voor verzending nauwkeurig gecontroleerd.