Verzending & Retourneren

Onze pakketten worden bij voorkeur binnen Nederland verzonden met PostNL (in sommige gevallen met DHL) en zijn te volgen met track&trace.  Naar België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg versturen wij met DPD, GLS en DHL.

Doorgaans verzenden wij binnen 1 a 2 werkdagen (weekeinden en feestdagen uitgezonderd) na de ontvangst van de betaling.

Aan de leveringsplicht van Lot’€™s of Molly zal zijn voldaan als de bestelling door PostNL of DHL (voor BE/DE/LU/FR DPD,GLS of DHL) is afgeleverd, waarbij als leveringsbewijs het PostNL/DHL/DPD track&trace rapport geldt. In geval van brievenbuspost is aan de leveringsplicht voldaan als de bestelling door Lot’s of Molly op het postkantoor is afgegeven of in de PostNL brievenbus is gedeponeerd.

Verzendkosten:

Brievenbus pakket NL €4,25   Tot 10 kg BE/DE/LU/FR  €10,75
Tot 10 kg NL €5,75   Tot 20 kg BE/DE/LU/FR €14,75
Tot 30 kg NL €11,95       
Tot 80 kg NL €25,00       
Tot 100 kg NL €50,00      

Zwaardere artikelen kunnen op afspraak (na prijsopgave) bezorgd worden en er is altijd de mogelijkheid om zelf artikelen af te halen in Westervoort. Wij bezorgen grote/zware artikelen naar België, Frankrijk Luxemburg & Duitsland in overleg.

Gratis bezorging in Westervoort bij bestellingen boven €10,00
Gratis bezorging in Arnhem, Schaarsbergen, Duiven, Groessen, Loo, Velp, Rheden, Oosterbeek, Huissen, Apeldoorn, Beekbergen, Uchelen, Lieren  en Hoenderloo bij bestellingen boven €25,00

Gratis bezorging* in Nederland bij bestellingen boven €50,00 (met uitzondering van stukgoed)
Gratis bezorging* in België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk bij bestellingen boven €85,00 (met uitzondering van stukgoed)

Retourneren:

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden gedurende 14 kalenderdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het 

 Herroeping-formulier <Klik hier>

De klant dient het verzendbewijs van de retourzending te bewaren totdat Lot’s of Molly een bevestiging van de ontvangst heeft gegeven. Als leveringsbewijs geldt het PostNL track & trace rapport.

Als u de gehele overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de artikelen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de artikelen vast te stellen. Bestaat een bestelling uit meerdere artikelen en retourneert u niet alle artikelen, dan word(en) alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikel(en) vergoed. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Wij storten zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontbinding het aankoopbedrag terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. (NL L 304/84 Publicatieblad van de Europese Unie 22.11.2011)

U dient de artikelen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten en het risico van terugzending voor zijn rekening. 

Ongefrankeerde retourzendingen, zendingen onder rembours en niet vooraf gemelde zendingen worden niet in ontvangst genomen

Indien de consument een artikel wil ruilen wat juist door ons is verzonden is de consument de verzendkosten en de eventuele meerprijs verschuldigd aan Lot’s of Molly. U kunt dan de verzendkosten overmaken op ons rekeningnummer onder vermelding van uw naam en de referentie.

De onderstaande producten kunnen niet retour worden gezonden;

 • Versproducten zoals; bloemen, planten, alle kransen, pepperberry, etc.
 • Producten van Puur Zeep.
 • Alle dierlijke producten zoals; hoorns, vachten, geweien, geprepareerde koppen, etc.
 • Vloerkleden, plaids, textiel, doeken en kussens worden uit hygiënische overwegingen niet retour genomen.
 • Afgeprijsde artikelen (Sale)
 • Voedingsmiddelen, zoals bv kruiden
 • Alle handgemaakte producten van De Meidenmuts, i.v.m. kwetsbaarheid
 • Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar
 • Die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument
 • Die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
 • Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
 • Door de consument veroorzaakte beschadigden/breuk aan de geleverde product(en) Garantie Lot’s of Molly kan vanwege onze manier van inkopen geen fabrieksgarantie op de goederen geven, al onze producten worden natuurlijk voor verzending nauwkeurig gecontroleerd.