Ambachtelijke veganistische crackers gemaakt met Guérande zeezout (Frankrijk) en olijfolie.
Natuurlijk, ambachtelijk, veganistisch, extra fijn en knapperig, zonder toevoegingen of kleurstoffen en zonder palmolie. Niet-GMO.
Het zout van Guérande behoort tot de zouten van de hoogste kwaliteit ter wereld. Dit zout met zijn kenmerkende grijsachtige kleur komt uit Guérande, het schiereiland waaraan het zijn naam ontleent en dat aan de Atlantische kust van de historische regio Bretagne (Frankrijk) ligt.
Het is een natuurlijk zeezout, rijk aan minerale zouten en sporenelementen, ongeraffineerd, zonder toevoegingen en zongedroogd. Het wordt handmatig geoogst door de Paludiers, die het generatie na generatie op dezelfde manier oogsten als in de 16e eeuw. 19e eeuw.
Lady Joseph ontdekte de goede eigenschappen van dit zeezout tijdens haar zomers in Bretagne en het is altijd een essentieel ingrediënt in haar recepten geweest. Het meel wordt met de hand gemalen. Bloem dat met stenen gemalen wordt, is voedzamer en aromatischer dan bloem die met industriële stalen rollen gemalen wordt. We laten ons deeg 12 uur rusten en bakken het langzaam, zodat de voedingsstoffen behouden blijven en een extra dunne, knapperige maar toch stevige cracker ontstaat.
Ingrediënten
tarwebloem, olijfolie, 3 % Meersalz
Kan sporen bevatten van ei, melk, sesam en noten.
Inhoud: 100 gram